Zamana meydan okuyan bir zarafet ve büyüleyici bir ihtişam dünyası

1887 yılında Singapur'da kurulan Raffles Hotels, Resorts & Residences fikirlerin doğduğu, tarihin yaratıldığı ve hikayelerin ve efsanelerin yaratıldığı sonsuz olasılıklı mekanlardır. Güzel sanatları ve tasarımı ve tarihi duvarlarımızın içinde ve ötesindeki topluluklarda kültürü her şekilde destekliyoruz. Meşhur nazik hizmet mirasımız sınır tanımaz. Bir destinasyonun otantik kalbi biziz. Raffles’a hoş geldiniz.

 

Şimdi aç

Raffles Al Areen Palace, Bahreyn

Beni oraya götür

Meraklı gezginler için hazırlanmış maceralar ve karşılaşmalar

Deneyimleri keşfedin
 

Gastronomi

Raffles gastronomik yolculukları, sizi hoş sohbetlerin eşlik ettiği iyi yemeklerin merkezine götürür. Sofistike şef masalarından Michelin’e kadar, tiyatro anlarını ve ustalıklarını aşan mutfak şefleri ve karışım uzmanları tarafından düzenlenen mükemmel bir lezzet, ritüel ve etkinlik simyasını keşfedin.

Keşfedin

Zindelik

Raffles'ta bizler, duyulara dokunan her şeyi bilinçli olarak üreterek bir yaşam tarzı olarak refahı besleriz. Uzman yerel pratisyenler ve birinci sınıf sağlık ve güzellik markaları ile ortaklaşa hazırlanan, kişiye özel bakımlar ve son teknoloji fitness ile görkemli eğlenceler sizi bekliyor.

Keşfedin

Sanat ve Kültür

Mirasın sanat, mimari, müzik, film, edebiyat, fotoğrafçılık ve macera dolu alışverişte şimdiye kadarkilerle buluştuğu yerde Raffles, fikirlerin doğduğu ve yeni mirasların yapıldığı kültürel bir katalizör olan geçmiş hazineleri koruyan bir müze olan çağdaşlığın canlı bir galerisidir.

Kutlamalar ve Nesiller

Raffles daveti hem jet sosyete için bir pasaport hem de hayatı kutlamak için mükemmel bir fırsattır. Tutkularınızı takip edin, dolu dolu yaşayın ve topluluğun her üyesini takdir eden cömertliği keşfedin.

RAFFLES’TA ÖDÜL SEZONU

Travel + Leisure, Asya Pasifik 2024 Lüks Ödülleri’nde Kamboçya’nın “En İyi Şehir Oteli” için Raffles Hotel Le Royal ve Raffles Grand Hotel d’Angkor’u aday gösterdi. Desteğiniz bizim için dünyayı ifade ediyor. Oylama 31 Mart tarihinde sona eriyor. 

Video Poster

Raffles’ın tarihi hikayesini keşfedin

Zaman çizelgesine bakın

Raffles’ın tarihi hikayesini keşfedin

Zaman çizelgesine bakın

Yaşam tarzı sadakat programınız

Accor Live Limitless'e katılın ve çok sayıda ödül, avantaj ve olağanüstü etkinliklere erişim kazanın.

ALL’a Hemen Katılın